Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Για την θύρα 7 ...

Γεια σας ...
Φεβρουάριος πια και ο καιρός είναι μαγικός
και εγώ συνεχίζω τις βόλτες μου στην θάλασσα.




Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, για το ετήσιο μνημόσυνο των 21 θυμάτων της Θύρας 7.




Οι φίλοι του Ολυμπιακού κρέμασαν τα πανό τους, πανό τα οποία έστελναν τα δικά τους μηνύματα. "Δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας", "Θρύλε θυμήσου, πρωταθλητή σε θέλουνε ακόμα και οι νεκροί σου", "Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε", έγραφαν κάποια εξ αυτών, ενώ ένα μεγάλο πανό είχε ζωγραφισμένα τα 21 θύματα της αποφράδας 8ης Φεβρουαρίου του 1981.


Παρόντα στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού. Η ποδοσφαιρική ομάδα, με πρώτο τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι αντιπρόεδροι Σάββας Θεοδωρίδης, Δημήτρης Αγραφιώτης, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Παύλου, σύσσωμη η Διοίκηση και στελέχη της ΠΑΕ, όλη η ομάδα, ο Όσκαρ Γκαρία με το προπονητικό επιτελείο, ο τεχνικός σύμβουλος Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο επικεφαλής σκάουτινγκ Φρανσουά Μοντέστο, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς. 


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ήταν εκεί και φυσικά παρόντα ήταν και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Μαζί και οι αθλητές του τμήματος μπάσκετ, ο προπονητής Γιώργος Σφαιρόπουλος, με τη διοίκηση και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δίνουν επίσης το παρών.






Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.

Φιλάκια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου