Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Στο River West ...

Γεια σας ...
Οι μέρες του 2015 όσο πάει και λιγοστεύουν 
αλλά ο καιρός ακόμα γλυκός και δε χάνω τη βόλτα μου στην θάλασσα.






Μέρες που είναι σκεφτήκαμε να πάμε κάπου όμορφα να παίξουν τα παιδιά 
και διαλέξαμε το River West.






Τα Χριστούγεννα, το RIVER WEST φοράει τα «Λευκά» του και ζει το απόλυτο παραμύθι του FROZEN!

Η ταινία FROZEN της DISNEY, ζωντανεύει για πρώτη φορά με ξεχωριστά happenings και μοναδικές εκπλήξεις στην πιο μαγική γιορτή της χρόνιας!

Το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, υποδέχεται τη φετινή εορταστική περίοδο βαμμένο στα χρώματα της ταινίας FROZEN της DISNEY με ένα πρόγραμμα γεμάτο δρώμενα, μουσικές εκπλήξεις και γιορτινές εκδηλώσεις. Από τις 11 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα κάνουν τις αγορές τους, απολαμβάνοντας απίθανες στιγμές χαράς.

Στην κεντρική πλατεία του εμπορικού θα δεσπόζει ένας τεράστιος Snow Globe θεματικός θόλος για την πιο FROZEN φωτογραφία των φετινών Χριστουγέννων. Μέσα στο Snow Globe θα μπορεί να φωτογραφηθεί όλη η οικογένεια σαν τους ήρωες της ταινίας. H μαγεία του FROZEN θα ζωντανέψει σε όλα τα παράλληλα δρώμενα του εμπορικού κέντρου, όπως το Face & hair painting, accessorize makeover, που μετατρέπει τους μικρούς φίλους για λίγο σε ήρωες του παραμυθιού, διάφορα workshops όπως το Frozen Wands, που θα μάθει στα παιδιά πώς να φτιάξουν το δικό του frozen ραβδάκι αλλά και τη Χειροτεχνία με τη μαριονέτα-Όλαφ, μια θεαματική κατασκευή που θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να κρατήσουν ως ανάμνηση της πιο FROZEN χριστουγεννιάτικης εμπειρίας.

Κάθε μέρα, ο γλυκός και χαμογελαστός λευκός Άγιος Βασίλης του RIVER WEST θα υποδέχεται τους επισκέπτες μαζί με τους πιο παραμυθένιους ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους για μαγικά κόλπα και το πιο διασκεδαστικό πάρτι της πόλης! Επίσης, ο χιονάνθρωπος του RIVER WEST θα περιμένει τους φίλους του εμπορικού για να βγάλουν τις πιο γιορτινές φωτογραφίες!

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων αλλά και της προπαραμονής της Πρωτοχρονιάς, το RIVER WEST θα γεμίσει με αγαπημένες μουσικές μελωδίες, που θα δώσουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα στις βόλτες για τις αγορές της εορταστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα των μουσικών δρώμενων θα περιλαμβάνει:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου - 13:00-16:00: Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τραγούδια με χριστουγεννιάτικη διάθεση από το μουσικό σχήμα των Sesame Band.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου - 13:00-16:00: Το γυναικείο φωνητικό τρίο 1,2,3 Swing, προτείνει ένα μουσικό πρόγραμμα που αποτελείται από χορευτικά τραγούδια των δεκαετιών ’40, ’50 και ’60.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου – 17:30-20:30: Rocking Christmas – Ο Απόστολος Βαλαρούτος και η μπάντα του θα παίξουν γνωστά rock τραγούδια με ξένο και ελληνικό στίχο και χριστουγεννιάτικες μελωδίες με rock προσέγγιση.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου – 13:00-15:10: Καλαντίσματα από τις Μορφές Έκφρασης – Παραδοσιακά κάλαντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, με νταούλια, λύρες και ζουρνάδες.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου - 17:30-20:30: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με αγαπημένες μουσικές μελωδίες από τους εξαιρετικούς ερμηνευτές του μουσικού τρίο των Key Royale.

Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα.


Όποιος δεν έχει πάει το συστήνω να πάει.
Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα.


Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.

Φιλάκια ...

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραια προταση για τα παιδια κια τους μεγαλους Μαρία Ελενα εξαλου οι γιορτες ειναι γι τα παιδια πιο πολύ τα χαιρονται καλύτερα απο εμας να περνας ομορφα στις βολτες σου στην θάλασσα και πολύ ωραιο δωρακι το βιβλιο υου Ευγενιου τριβιζα..να περάσετε μια ομορφη κι χαρουμενη χρονια.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΕΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ... φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σου και χρόνια πολλά.
    Σου εύχομαι ο νέος χρόνος γεμάτος υγεία, ευτυχία και χαρά
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή